Azam 2013


Hello guyss who was reading my blogg .. yeahhh! its you .. Hi and Assalamualaikum for muslim .. (Cehhh! macam ada non muslim yang nak baca blog aku je hahahhah -.-) whatever :-p
yeahhhh! welcome to 2013 sayanggg :*
hmm tahun baru,azam pun mesti nak baru jugak kann kann? Well~ im not prepare yet.. but i was thinking and it always in my minds .. So, let me give you know and give you read.. and before that im not too menunjuk nunjuk or riak okay, just for remind me.. Inshaa Allah i will do my best to complete azam aku tuu .. Doakan aku K? Thankyouuuuuuuuuuuu *mulut muncung sambil kecikkan mata* hahaha 
K *muka seriouseeeeee* .........
  1. Nak solat 5 waktu sehari semalam .. If selama ni aku banyak tinggal,kalau boleh aku taknak ada tinggal dengan sengaja lagi dah.. Aku akan try my best to complete my solat! Inshaa Allah 
  2. Nak jaga hubungan aku dengan orang terutamanya my family,my mum and my dad.. Aku akan try control my temperature and my ego to not easily angry with anybody who does not bersalah . XD
  3. Nak study elok elok.. I dont want target any A in SPM but inshaa Allah i will try my best in SPM .. aku akan belajar rajin rajin nak gembirakan mama and ayah!  
Hmm aku sebenarnya takuttttttttttttttttttt sangat nak taip bebenda ni..tapi aku nak try buat dan try buat!  so it will be chalanging to my self.. I hope and i hope and i hope i can do all this! 

"yaa Allah ya tuhanku,bantulah hambamu ini untuk memenuhkan azam tahun 2013 ini ya Allah..aku takkan dapat lakukan semua ini jika tiada keizinan dari mu dan juga tanpa mu ya Allah.. ya Allah ya tuhanku yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.. makbulkan doa doa ku ini ya Allah .. Aku berserah padamu ya Allah~ amin amin amin ya rabbal alamin~" 

To my readers, tolong aminkan dengan seikhlas hati .. Bantuan anda sangat sangat sangat sangat diperlukan dan di hargai.. jasa anda takkan dapat aku lupakan :')
Terima Kasih dan Selamat Malam .. Assalamualaikum XD

Terima kasih kerana membaca entry di atas..Entry di atas hanyalah cerita yang terjadi dalam hidup saya,tiada kena mengena dengan yang hidup mahupun yang telah meninggal..Kalau terasa,sorry..Peacee XD